Köszöntő

A kialakult járványügyi helyzet (COVID-19) és a hatályos járványügyi intézkedések miatt a Szervezőbizottság úgy döntött, hogy a Magyar Neurológiai Társaság 38. Kongresszusát elhalasztja, és 2021. december 2-4. rendezi meg, változatlan helyszínen, Siófokon, az Azúr Hotelben.

Idén a Kongresszus helyett az eredeti dátumon, tehát november 19-21. között, a Magyar Neurológiai Társaság 1. Online Továbbképző Kurzusa lesz a jelentkezők számára elérhető.

A Továbbképző Kurzus keretében a MANE kongresszusra szekcióval jelentkező Társaságok egy-egy előadással szerepelnek. A Kurzus során hallható oktató jellegű előadások célja az adott szakterület legújabb ismereteinek átadása annak érdekében, hogy a neurológiai diagnosztika és terápia gyakorlatát hazánkban is a legmagasabb szinten művelhessük.

Őszintén reméljük, hogy partnereink és támogatóink bíznak bennünk, az online kurzus szakmai értékében, és támogatásukkal lehetőséget nyújtanak minél több hazai kollégának, hogy naprakészen tudják kezelni betegeiket.

Sok szeretettel várják a kedves Kollégákat a rendezők:

Prof. Dr. Bereczki Dániel Prof. Dr. Kamondi Anita